ENTER THE SNOW 2022

In 2023 zal Enter The Snow plaatsvinden op dé wintersport locatie in de Alpen. Overnacht vlak aan de piste & breng je dagen door in de bergen om vanaf de piste direct door te skiën naar de Après-ski op de Enter The Snow manier. De Enter The Snow winter van 2023 is de eerste winter na de coronatijden, deze wil jij niet missen!

 

 ENTER THE SNOW 2023

Package

A-LOCATIES

A-locaties

De Enter The Snow weken zijn op de mooiste locaties in de Alpen en Pyreneeën. Je vindt er tal van après-ski café’s, restaurants en activiteiten.

RESIDENTIES

Residenties

Op elke locatie hebben we een aantal residenties, altijd dichtbij de pistes.

Skigebieden

Skigebieden

Enter The Snow speelt zich af in de grootste skigebieden van de Alpen en de Pyreneeën, zodat je elke dag nieuwe pistes kunt ontdekken.

APRÉS-SKI

Après-ski

Enter The Snow werkt vrijwel altijd met Nederlandse Après ski DJ’s zodat jij elke hit kunt aanvragen!

Organisatie

Organisatie

De gidsen van Enter The Snow voorzien je tijdens de week van alle informatie voor een top week.

WINTER GAMES

Winter Games

Neem ‘s middags deel aan onze Winter Games, zoals de Slalom of Snow volley.

Live muziek

Live muziek

Op elke locatie nemen we een aantal après-ski DJ’s mee om de terrassen van muziek te voorzien (onder voorbehoud corona maatregelen).

Materiaal & lessen

Materiaal & les

Je boekt voordelig al je materiaal bij ons en je kunt op elke locatie kiezen voor ski- of snowboardlessen.

Praktische info / FAQ

Data

De Enter The Snow weken vinden plaats van 21 tot 30 januari en van 28 januari tot 6 februari. Ben je met een groep groter dan 25 personen en wil je een op maat gemaakte offerte? Neem dan contact op met info@enterthesnow.com of plan een gesprekje in via: +31624694768

Ski- & snowboardles

Ski- & snowboardlessen kosten €135,- (5 dagen / 2u per dag), en worden gegeven door officiële monitoren. De lessen worden gegeven in het Engels.

Dagelijks wordt er op een specifieke plaats afgesproken. Op de eerste lesdag wordt een verdeling op basis van niveau gemaakt. Elke groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Les voor gevorderden is onder voorbehoud. Indien niet genoeg mensen van dit niveau skiles vragen, worden die mensen gecontacteerd en raden we aan om ter plaatse te kijken voor privé-les.

Materiaal

We bieden ski- en snowboard materiaal aan voor verschillende niveaus, van stevige gear voor beginners tot aan high-tech gear voor experts. De prijzen per pakket vind je hier.

Solo reizigers

Reis je solo en zoek je andere deelnemers om mee samen te reizen? Voeg jezelf dan toe aan aan de app via deze typeform: https://travelbase.typeform.com/to/OC01gQPT

Corona policy

Alle informatie over onze corona policy vind je hier.

Busvervoer

Optioneel kun je de busreis bij je ticket boeken. Voor €95,- heb je een retourticket naar Alpe D’Huez. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende opstaplocaties:

Amsterdam – station holendrecht
Utrecht – P+R Leidsche Rijn
Eindhoven – Noordzijde station

Let op: de bussen vertrekken op de vrijdag in de avond en komen op de zaterdag laat in de avond of zondag vroeg in de ochtend weer aan in Nederland. De exacte vertrektijden ontvang je via de reisinformatie voorafgaand aan vertrek.

De bus heeft beperkte ruimte voor bagage. Het volgende is toegestaan in de bus:

1x reistas of koffer
1x handbagage
1x ski of snowboard set

Tip: doe geen breekbare spullen in je tas en hang er een nametag aan.

Eigen vervoer

Wanneer je met eigen vervoer komt ben je welkom van zaterdag (incheck) t/m zaterdag (uitcheck).
In de reisinformatie, die je voorafgaand aan vertrek zult ontvangen, vind je de exacte locatie om in te checken.