Groepslocaties (vanaf 50 personen)

Naast het festival in Avoriaz verzorgt Enter The Snow een aantal wintersport reizen voor groepen en verenigingen vanaf 50 personen. Het seizoen voor 2021 is geopend. Benieuwd naar het aanbod dat we hebben? Lees hier meer over de verschillende locaties.

SAN SICARIO

San Sicario is een echt Italiaans skidorp in de Via Lattea. Met prachtige uitzichten is San Sicario een leuk dorp om veel te kunnen skiën. Het gebied is minder bekend en wachtrijen bij de liften zijn dan ook zeer zeldzaam en komen weinig voor.

Available

VAL THORENS

Met een hoogte van 2300 meter is Val Thorens (Frankrijk) het hoogste dorp van Europa en altijd sneeuwzeker. Het dorp heeft heel veel uitgaansmogelijkheden en vanuit bijna elk appartement kun je direct de piste op.

Available

VAL CENIS

De skilocatie Val Cenis ligt op 1400 meter hoogte aan de voet van berg Mont Cenis (grens met Italië). Voor een goed groepsgevoel, een fijn skigebied en een scherpe prijs ben je in Val Cenis zeker aan het juiste adres.

Available

NENDAZ

Buiten het festival om kun je via Enter The Snow naar Nendaz. Het schitterende pittoreske Zwitserse dorpje ligt op 1400 meter hoogte en staat garant voor een mooie week met fantastische apres-ski in de prachtige Zwitserse omgeving.

Available

PAS DE LA CASA

Pas de la Casa is een dorp in het wat onbekendere dwergstaatje Andorra midden in de Pyreneeën. Pas de la Casa is een erg levendig dorpje met de vriendelijke Spaanse cultuur en heerlijke pistes voor zowel gevorderden als beginners.

Available

La Plagne

La Plagne is een groot skigebied met veel heerlijke mogelijkheden voor beginnende skiërs. Het dorp is onderdeel van het skigebied paradiski waar je met de snelste dubbeldek kabelbaan naar Les Arcs kunt voor de uitdagende pistes.

Available

ALPE D’HUEZ

Alpe d’Huez is misschien wel de meest bekende naam binnen het aanbod. Het dorp ook zo’n heeft 250 KM aan skigebied en is door de grote variatie in pistes ontzettend interessant voor zowel de beginnende als gevorderde skieër.

Available

FESTIVAL

Het Enter The Snow Festival is zowel voor individuen als groepen te boeken. Tickets zijn inclusief optredens van bands en DJ’s in verschillende venues. Daarnaast vinden er verschillende activiteiten plaats gedurende de week!

Available