ENTER THE SNOW GROEPSLOCATIES

Vanaf 4+ personen

De skigebieden van Enter The Snow zijn uitgekozen op hun uitgebreide pistes en après-ski mogelijkheden, met accommodaties vlak aan de piste. We helpen je graag bij het opstellen van de juiste wintertrip samen met je vrienden, studie-, studenten- of sportvereniging (vanaf 20 personen). Naar aanleiding van jouw voorkeuren komen we met een persoonlijke offerte.

Voor een offerte op maat kun je op de onderstaande button klikken, of mail / bel ons direct via: info@enterthesnow.com & 0643754538

VIA LATTEA

Het Enter The Snow festival zal in 2024 afreizen naar een hotel op de toppen van Via Lattea. Midden in de sneeuw en direct aan de 400 KM piste, vind je een onontdekte parel welke gedurende de hele week zal worden omgebouwd tot de Enter The Snow playground. Verschillende DJ’s en artiesten blazen Enter The Snow af op 3 februari 2024!

400 KM piste

Bekende artiesten

Enter The Snow Après ski DJ’s

In- & outdoor party’s

Accommodatie aan de piste

LES BOTTIÈRES

Les Bottières is een prachtig skigebied in Frankrijk. Het dorp is gelegen in het prachtige Rhône-Alpes. Voor de skiërs en snowboarders is er een wereld aan mogelijkheden. Beginners kunnen de fijne kneepjes leren op de prachtige beginnerspiste in Bottières. Maar voor de avontuurlijke zielen is er het immense skigebied Les Sybelles met ongeveer 310 km aan uitdagende pistes.

300 KM piste

Zowel voor beginners als ervaren wintersporters

Enter The Snow Après ski DJ’s

Rodelbaan

LES ARCS

Les Arcs, met een groot gedeelte aan pistes boven de 2000 meter een van de hoogste gebieden in de Franse Alpen. Dat betekent sneeuw, en een hele hoop zon! Super goede variatie tussen blauwe, rode en zwarte pistes en een scala aan gezellige lunchtentjes in het gebied.

Enter The Snow X La Folie Douce

Hooggelegen gebied

225 KM piste

Enter The Snow Après ski DJ’s

Feesten tot in de late uurtjes

ALPE D’ HUEZ

Alpe d’Huez is misschien wel de meest bekende naam binnen het aanbod. Het dorp ook zo’n heeft 251 KM aan skigebied en is door de grote variatie in pistes ontzettend interessant voor zowel de beginnende als gevorderde skieër. In Alpe d’Huez vind je bovendien tal van leuke bars en clubs!

251 KM piste

A-locatie

2 funparks

Enter The Snow Après ski DJ’s

Ski in/Ski out

PAS DE LA CASA

Pas de la Casa is een dorp in het dwergstaatje Andorra midden in de Pyreneeën. Het heeft een vriendelijke Spaanse cultuur en heerlijke pistes voor zowel gevorderden als beginners. Bovendien heeft Pas de la Casa een hele unieke en uitgebreide strip. Je vindt hier enorm veel bars, restaurantjes en clubs!

210 KM piste

Unieke locatie (Andorra)

Veel clubs & bars

Enter The Snow Après ski DJ’s

Direct aan de piste

FOUX D’ALLOS

Reis af naar de pistes van het Franse skidorp Foux d’Allos! Dit Franse skidorp heeft alles wat je nodig hebt direct bij de voordeur. Je staat binnen 2 minuten op de piste en kunt 180KM aan sneeuw ontdekken in de “Val d’Allos”. Tegenover de accommodatie bevindt zich de Après-Ski, waarna je met een paar minuten doorlopen uitkomt bij de clubs!

180 KM piste

Verblijf in één accommodatie 

Après-Ski & clubs

Enter The Snow Après ski DJ’s

Rustigere pistes

SNOW

SNOW

Enter The Snow heeft dit jaar gekozen voor de beste gebieden wat betreft sneeuwzekerheid, op basis van hoogte en ligging.

PARTY

PARTY

Enter The Snow beschikt in elk dorp over verschillende venues voor jouw feestjes

APRES SKI

APRES SKI

Voor de après-ski kiezen we graag het zonnigste plekje uit van het gebied, neem je zonnebril dus vooral mee!

ETS DJ'S

ETS DJ'S

Enter The Snow heeft altijd Nederlandse Residential DJ’s. Garantie op je lievelingshitjes dus!

ACTIVITIES

ACTIVITIES

We organiseren graag de leukste spellen en activiteiten in de sneeuw, dus ook leuk voor de mensen die een dagje niet de piste op willen.

RESIDENCES

RESIDENCES

Enter The Snow beschikt altijd over appartementen die direct, of vlak aan de piste liggen

SKISET

SKISET

We werken samen met skisets in alle gebieden om jullie van de beste materialen te voorzien, natuurlijk mag je ook eigen spullen meenemen.

EXPERIENCE

EXPERIENCE

We garanderen jou en je groep een unieke ervaring en we zijn altijd op zoek naar het perfecte ingrediënt om jullie reis onvergetelijk te maken.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Prijzen verschillen per skigebied, maar ook per periode. Vraag eenvoudig een offerte aan via onderstaande knop. We zijn o.a. benieuwd naar de naam van de groep, jullie groepsgrootte en een contactpersoon en contactnummer!