Enter The Snow Groepslocaties

Groepslocaties (vanaf 50 personen)

Enter The Snow is een concept van Travelbase, een reisorganisatie die onder andere Enter The Wave, Into The Wild en The Vespa Trip organiseert. De skigebieden van Enter The Snow zijn uitgekozen op hun uitgebreide pistes en après-ski mogelijkheden, met accommodaties vlak aan de piste. We helpen je graag bij het opstellen van de juiste wintertrip samen met je vrienden, studie, studenten of sportvereniging (vanaf 50 personen). Naar aanleiding van jouw voorkeuren komen we met een persoonlijke offerte. Bel ons op 06 55 17 21 10 of stuur een mail op info@enterthesnow.com voor een offerte op maat.

sansic1

SAN SICARIO

San Sicario is een echt Italiaans skidorp in de Via Lattea. Met prachtige uitzichten is San Sicario een leuk dorp om veel te kunnen skiën. Het gebied is minder bekend en wachtrijen bij de liften zijn dan ook zeer zeldzaam en komen weinig voor.

 

Available

valtho1

VAL THORENS

Met een hoogte van 2300 meter is Val Thorens (Frankrijk) het hoogste dorp van Europa en altijd sneeuwzeker. Het dorp heeft heel veel uitgaansmogelijkheden en vanuit bijna elk appartement kun je direct de piste op.

 

Available

valclav1

VAL CLAVIERE

Val Claviere, in het ruime Italiaanse skigebied Via Lattea, is een prachtig dorpje met alle opties om je eigen feest te geven. Enter The Snow heeft hier een eigen bar met op woensdag uiteraard de Enter The Karaoke avond!

 

N/A

lesdeux

LES DEUX ALPES

Sluit aan bij de Festivalweken van Enter The Snow in Les Deux Alpes en houd de Festivalpagina en Facebook in de gaten voor de laatste updates over artiesten en feesten.

 

N/A

Photo by STYN.be / Stijn Vanderdeelen (c)

PAS DE LA CASA

Pas de la Casa is een dorp in het wat onbekendere dwergstaatje Andorra midden in de Pyreneeën. Pas de la Casa is een erg levendig dorpje met de vriendelijke Spaanse cultuur en heerlijke pistes voor zowel gevorderden als beginners.

Available

laplagne

La Plagne

La Plagne is een groot skigebied met veel heerlijke mogelijkheden voor beginnende skiërs. Het dorp is onderdeel van het skigebied paradiski waar je met de snelste dubbeldek kabelbaan naar Les Arcs kunt voor de uitdagende pistes.

Available

Alpe1

ALPE D’HUEZ

Alpe d’Huez is misschien wel de meest bekende naam binnen het aanbod. Het dorp ook zo’n heeft 250 KM aan skigebied en is door de grote variatie in pistes ontzettend interessant voor zowel de beginnende als gevorderde skieër.

Available

valcenis

VAL CENIS

De skilocatie Val Cenis ligt op 1400 meter hoogte aan de voet van berg Mont Cenis (grens met Italië). Voor een goed groepsgevoel, een fijn skigebied en een scherpe prijs ben je in Val Cenis zeker aan het juiste adres.

Available

Photo by STYN.be / Stijn Vanderdeelen (c)

NENDAZ

Buiten het festival om kun je via Enter The Snow naar Nendaz. Het schitterende pittoreske Zwitserse dorpje ligt op 1400 meter hoogte en staat garant voor een mooie week met fantastische apres-ski in de prachtige Zwitserse omgeving.

N/A

valdisole1

Val di Sole

De naam zegt het al, Val di Sole betekend letterlijk vertaald “de vallei van de zon”. In Val di Sole vindt je dan ook de meeste zonuren van de skigebieden in Europa. Extra handig dus wanneer je graag in de zon over de pistes skiet!

Available