ENTER THE SNOW GROEPSLOCATIES

Vanaf 40+ personen

De skigebieden van Enter The Snow zijn uitgekozen op hun uitgebreide pistes en après-ski mogelijkheden, met accommodaties vlak aan de piste. We helpen je graag bij het opstellen van de juiste wintertrip samen met je vrienden, studie-, studenten- of sportvereniging (vanaf 40 personen). Naar aanleiding van jouw voorkeuren komen we met een persoonlijke offerte.

Voor een offerte op maat, neem contact op via mail: info@enterthesnow.com! OF

Schermafbeelding 2023-02-28 om 14.58.48

VAL CENIS

Val Cenis is een Frans skidorp in het skigebied Espace Eskimo. Met prachtige uitzichten en brede pistes tussen de bomen en over uitgestrekte weides. Het gebied is minder bekend en lange wachtrijen bij de liften zijn dan ook zeldzaam en komen weinig voor. Daarnaast niet geheel onbelangrijk: erg sneeuwzeker!

300 KM piste

Enter The Snow Student Week

Enter The Snow Après ski DJ’s

Met heel je groep in hetzelfde gebouw

Accommodatie dichtbij de piste

 

 

Schermafbeelding 2023-02-28 om 14.58.39

VAL THORENS

Met een hoogte van 2300 meter is Val Thorens (Frankrijk) het hoogste dorp van Europa en altijd sneeuwzeker. Het dorp heeft daarnaast heel veel (Après-ski) bars, clubs en je kunt vanuit bijna elk appartement direct de piste op. Enter The Snow werkt samen met de leukste bars en plaatst hier Nederlandstalige DJ’s

AA-locatie

150 KM inbegrepen / 400 KM uitbreiding

Enter The Snow luxe accomodatie (optioneel)

Enter The Snow Après ski DJ’s

Ski in/Ski out

Schermafbeelding 2023-02-28 om 14.58.25

LES ARCS

Les Arcs, met een groot gedeelte aan pistes boven de 2000 meter een van de hoogste gebieden in de Franse Alpen. Dat betekent sneeuw, en een hele hoop zon! Super goede variatie tussen blauwe, rode en zwarte pistes en een scala aan gezellige lunchtentjes in het gebied.

Enter The Snow X La Folie Douce

Hooggelegen gebied

225 KM piste

Enter The Snow Après ski DJ’s

Feesten tot in de late uurtjes

 

SNOW

SNOW

Enter The Snow heeft dit jaar gekozen voor de beste gebieden wat betreft sneeuwzekerheid, op basis van hoogte en ligging.

PARTY

PARTY

Of we nou een zaal afhuren of samenwerken met clubs in het gebied, met ons is het sowieso een feestje.

APRES SKI

APRES SKI

Voor de apres ski kiezen we graag het zonnigste plekje uit van het gebied, neem je zonnebril dus vooral mee!

ETS DJ'S

ETS DJ'S

Elk jaar komen er weer talenten tevoorschijn binnen ons netwerk, daardoor hebben elk jaar de leukste in-house DJ’s bij ons op wintersport!

ACTIVITIES

ACTIVITIES

We organiseren graag de leukste spellen en activiteiten in de sneeuw, dus ook leuk voor de mensen die een dagje niet de piste op willen.

RESIDENCES

RESIDENCES

Onze accommodaties zijn altijd vlak aan de piste, maar een klein stukje lopen, of meteen in je ski’s stappen bij de voordeur.

SKISET

SKISET

We werken samen met skisets in alle gebieden om jullie van de beste materialen te voorzien, natuurlijk mag je ook eigen spullen meenemen.

EXPERIENCE

EXPERIENCE

We garanderen jou en je groep een unieke ervaring en we zijn altijd opzoek naar het perfecte ingredient om jullie reis onvergetelijk te maken.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Prijzen verschillen per skigebied, maar ook per periode. Vraag eenvoudig een offerte aan via onderstaande knop. We zijn o.a. benieuwd naar de naam van de groep, jullie groepsgrootte en een contactpersoon en contactnummer!