De mooiste pistes en après-ski staan op je te wachten bij Enter The Snow! Kies samen met je vrienden een van onze locaties in Frankrijk, Italië, Zwitserland of Andorra en krijg direct een persoonlijke offerte. Al onze reizen zijn inclusief Reis, Appartement en Skipas. Bel ons voor direct contact via 06 55 17 21 10 (Juul, coördinator skigebieden)

De Enter The Snow Weeks

De Enter The Snow weken zullen plaatsvinden in januari en februari van 2021. Vier gloednieuwe A-locaties in de Alpen. Voor meer informatie en updates, houd onze Facebook pagina in de gaten!

Enter The Snow // Groepsreizen

Kies de locatie die het beste bij jouw studie of studentengroep past en boek de wintersport voor jou en je vrienden (vanaf 50 personen). Bekijk hier al onze wintersport locaties!

ABOUT US

Enter The Snow is een concept van Travelbase, een reisorganisatie die onder andere Enter The Wave, Into The Wild en The Vespa Trip organiseert. De skigebieden van Enter The Snow zijn uitgekozen op hun uitgebreide pistes en après-ski mogelijkheden, met accommodaties vlak aan de piste. We helpen je graag bij het opstellen van de juiste wintertrip samen met je vrienden, studie, studenten of sportvereniging (vanaf 50 personen). Naar aanleiding van jouw voorkeuren komen we met een persoonlijke offerte. Bel ons op 06 55 17 21 10 of stuur een mail op info@enterthesnow.com voor een offerte op maat. In 2021 zullen meerdere Enter The Snow Weken plaatsvinden die al vanaf 2 personen te boeken zijn. Ga uit van de mooiste pistes en gezellige aprés-ski. We maken de locaties en data binnenkort bekend!