Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle Enter The Snow groepsreizen 2021 (studie- sport- en studentenvereniging en andere groepen met een reis op maat).

Zal mijn skireis door kunnen gaan?

De winter is nog ver en voorlopig geven de overheden aan de skigebieden te openen in de winterperiode. Enter The Snow werkt hard aan goede voorbereidingen en kijkt positief naar het aankomend winterseizoen. Uit de enquêtes blijkt dat ondanks de eventuele maatregelen die getroffen moeten worden, de meeste reizigers graag zien dat hun reizen doorgaan. Het antwoord is dus ja, Enter The Snow gaat door deze winter! We zijn ervan overtuigd dat wintersporters ook in deze tijd een fantastische vakantie kunnen beleven!

Wat doet Enter The Snow aan het corona-proof maken van de reis?

Enter The Snow richt de reizen zo in dat aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid kan worden voldaan. Mocht tegen tijd van wintersport in 2022 corona nog spelen, dan zal Enter The Snow extra preventieve maatregelen nemen om corona besmettingen op de reis te voorkomen. Denk aan een gezondheidsverklaring en temperatuurmeting voorafgaand aan de reis. Verder zullen skigebieden zelf preventieve maatregelen nemen om de veiligheid van deelnemers te waarborgen. We zullen voorafgaand aan de reis alle deelnemers op de hoogte brengen van de specifieke regelgeving per gebied, mocht dit nog nodig zijn.

Après-ski

Dansend in de kroeg voor een DJ staan gaat weer zeker mogelijk zijn in 2022! Mocht het onverhoopt toch mis gaan, dan zullen in de dorpen om die reden de terrassen groter worden en zal de après-ski zich verplaatsen naar de buitenlucht. We zullen de optredens van onze Enter The Snow DJ’s verzorgen op het terras, zodat je vanaf de tafel van live muziek kan genieten. Zo vinden we voor alles een oplossing!

Wij zullen de reizen zoveel mogelijk binnen de social-distancing regels organiseren en zetten ons 100% in om:

1. Al onze trips vanaf het vertrek uit Nederland tot terugkeer binnen het kader van de Nederlandse & lokale regelgeving te organiseren.

2. De après-ski en activiteiten zo corona-proof mogelijk te organiseren, indien de corona-regels nog gelden op het moment van afreizen.

3. Ervoor te zorgen dat je je geld niet kwijt bent, indien de reis niet kan doorgaan vanwege een reisadvies dat vakanties sterk afraadt of verbiedt (in Nederland: code oranje / rood).

100% geld terug garantie

Alle Enter The Snow boekingen hebben een gratis Corona Cashback garantie. Hiermee  krijg je de volledige reissom teruggestort op de rekening indien de reis niet kan doorgaan omwille van corona. Dit is het geval wanneer:

  • – Het skigebied gesloten is
  • – Er een reisverbod geldt op het moment van afreizen (code rood)
  • – Er een quarantaineverplichting geldt op het moment van afreizen (code oranje)

Deelnemers ontvangen het betaalde bedrag direct terug op de rekening. De samenwerking met de vereniging of deelnemersgroep zal dan worden verplaatst naar het daaropvolgende jaar.

Indien een skireis met de vereniging niet mogelijk zou zijn vanwege een verbod op reizen ingesteld door een onderwijsinstelling, ondanks dat er géén code oranje of rood geldt voor de bestemming, heeft Enter The Snow geen verplichting om de reiziger tegemoet te komen. Echter krijgen deelnemers in dit geval alsnog de mogelijkheid om de reis kosteloos te verzetten naar een andere reis van Enter The Snow.

Annuleringsverzekering + Corona Cashback garantie

Wil je nog meer flexibiliteit rondom je boeking? Dan kun je kiezen voor onze flexibele annuleringsverzekering (€49,-). Hiermee maak je automatisch ook gebruik van onze Corona Cashback garantie. Met deze verzekering heb je tevens dekking voor ziekte voorafgaand aan de reis (incl. covid-19) en voor quarantaineverplichting in geval van een zieke huisgenoot.

Bekijk hier onze annuleringsvoorwaarden.

Toch nog vragen?

Dit kan uiteraard. Stel je vragen via info@enterthesnow.com en we antwoorden je binnen 24 uur!