Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Enter The Snow weeks 2022

Zal mijn skireis door kunnen gaan?

Enter The Snow werkt hard aan goede voorbereidingen en kijkt positief naar het aankomend winterseizoen. Het antwoord is dus ja, Enter The Snow gaat door deze winter! We zijn ervan overtuigd dat wintersporters een fantastische vakantie kunnen beleven. Al dan niet met enkele restricties.

Wat heb jij nodig per land?

Per land kunnen de regels rondom corona verschillen. Onderstaande webpagina’s worden doorlopend geüpdatet vanuit de overheid. Houd deze goed in de gaten en bekijk kort voor jouw reis of er wijzigingen hebben plaatsgevonden:

Frankrijk: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/frankrijk/reizen/reisadvies

Italië: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/italie/reizen/reisadvies

Andorra: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/andorra/reizen/reisadvies

Wat doet Enter The Snow aan het corona-proof maken van de reis?

Enter The Snow richt de reizen zo in dat aan de richtlijnen van het RIVM en de (lokale) overheid kan worden voldaan, wanneer deze nog gelden.

Enter The Snow kan helaas niet financieel garant staan voor keuzes omtrent vaccineren of het laten zien van een geldige QR code indien wettelijk verplicht bij aanvang van de reis. Enter The Snow geeft geen refund op het moment dat je om deze redenen niet af kunt reizen.

Après-ski

Met betrekking tot de Après-ski gaan wij ervan uit dat we in ieder geval buiten weer kunnen genieten van Après-ski. Of dit ook binnen kan, dat wachten we af.

 

Annuleringsverzekering inclusief Corona Cashback garantie

Wil je maximale flexibiliteit rondom je boeking? Dan kun je kiezen voor onze flexibele annuleringsverzekering (€59,-). Hiermee maak je ook automatisch gebruik van onze Corona Cashback garantie.

Bekijk hier onze annuleringsvoorwaarden. Ziekte vanwege Covid-19 dan wel een quarantaine verplichting zijn o.a. gedekt onder deze voorwaarden. Zonder annuleringsverzekering ben je hiervoor niet gedekt.

De annuleringsverzekering is inclusief een Corona Cashback garantie. Hiermee krijg je de volledige reissom teruggestort indien de reis niet kan doorgaan omwille van corona. Dit is het geval wanneer:

  • Het skigebied gesloten is
  • Er een reisverbod geldt op het moment van afreizen
  • Er een quarantaineverplichting geldt op het moment van afreizen

In bovenstaande gevallen heb je met een annuleringsverzekering twee opties. Je kunt ervoor kiezen om de reis of kosteloos te verplaatsen of, indien dit niet wenselijk voor je is, om de volledige reissom terug te laten storten.

Toch nog vragen?

Dit kan uiteraard. Stel je vragen via info@enterthesnow.com.