Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Enter The Snow weeks 2022

Zal mijn skireis door kunnen gaan?

Corona lijkt de grootste impact achter zich te hebben gelaten en landen geven aan de skigebieden te openen in de winterperiode. Enter The Snow werkt hard aan goede voorbereidingen en kijkt positief naar het aankomend winterseizoen. Het antwoord is dus ja, Enter The Snow gaat door deze winter! We zijn ervan overtuigd dat wintersporters een fantastische vakantie kunnen beleven!

Wat doet Enter The Snow aan het corona-proof maken van de reis?

Enter The Snow richt de reizen zo in dat aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid kan worden voldaan, wanneer deze nog gelden.

Après-ski

Met betrekking tot de Après-ski gaan wij ervan uit dat we in ieder geval buiten weer kunnen genieten van Après-ski. Of dit ook binnen kan, dat wachten we af.

Annuleringsverzekering + Cashback garantie

Wil je maximale flexibiliteit rondom je boeking? Dan kun je kiezen voor onze flexibele annuleringsverzekering (€49,-). Hiermee maak je ook automatisch gebruik van onze Corona Cashback garantie.

Bekijk hier onze annuleringsvoorwaarden.

Corona cashback garantie

Met de Corona Cashback garantie krijg je de volledige reissom teruggestort indien de reis niet kan doorgaan omwille van corona. Dit is het geval wanneer:

  • – Het skigebied gesloten is
  • – Er een reisverbod geldt op het moment van afreizen
  • – Er een quarantaineverplichting geldt op het moment van afreizen

Je kunt er in dit geval voor kiezen om de reis kosteloos te verplaatsen of om de volledige reissom terug te laten storten.

  • 1. Je verplaatst jouw reis kosteloos naar een andere vertrekdatum of een later seizoen.
  • 2. Indien verplaatsen voor jou niet wenselijk is, krijg je de volledige reissom integraal teruggestort.

Toch nog vragen?

Dit kan uiteraard. Stel je vragen via info@enterthesnow.com.