Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Enter The Snow weeks 2021 naar Val Thorens, Sansicario, La Plagne en Alpe d’Huez.

Zal mijn skireis door kunnen gaan?

De winter is nog ver en voorlopig geven de overheden aan de skigebieden te openen in de winterperiode. Enter The Snow werkt hard aan goede voorbereidingen en kijkt positief naar het aankomend winterseizoen. Uit de enquêtes blijkt dat ondanks de eventuele maatregelen die getroffen moeten worden, de meeste reizigers graag zien dat hun reizen doorgaan. Het antwoord is dus ja, Enter The Snow gaat door deze winter! We zijn ervan overtuigd dat wintersporters ook in deze tijd een fantastische vakantie kunnen beleven!

Wat doet Enter The Snow aan het corona-proof maken van de reis?

Enter The Snow richt de reizen zo in dat aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid kan worden voldaan. Ook zal Enter The Snow extra preventieve maatregelen nemen om corona besmettingen op de reis te voorkomen. Denk aan een gezondheidsverklaring en temperatuurmeting voorafgaand aan de reis. Verder zullen skigebieden zelf preventieve maatregelen nemen om de veiligheid van deelnemers te waarborgen. We zullen voorafgaand aan de reis alle deelnemers op de hoogte brengen van de specifieke regelgeving per gebied.

Après-ski

Dansend in de kroeg voor een DJ staan zal helaas niet mogelijk zijn in het corona-tijdperk. In de dorpen zullen om die reden de terrassen groter worden en zal de après-ski zich verplaatsen naar de buitenlucht. Mits de corona richtlijnen het toelaten zullen we optredens van onze Enter The Snow DJ’s verzorgen op het terras, zodat je vanaf de tafel van live muziek kan genieten. Zo vinden we voor alles een oplossing!

Wij zullen de reizen zoveel mogelijk binnen de social-distancing regels organiseren en zetten ons 100% in om:

1. Al onze trips vanaf het vertrek uit Nederland tot terugkeer binnen het kader van de Nederlandse & lokale regelgeving te organiseren.

2. De après-ski en activiteiten zo corona-proof mogelijk te organiseren, indien de corona-regels nog gelden op het moment van afreizen.

3. Ervoor te zorgen dat je je geld niet kwijt bent, indien de reis niet kan doorgaan vanwege een reisadvies dat vakanties sterk afraadt of verbiedt (in Nederland: code oranje / rood).

Annuleringsverzekering + Cashback garantie

Wil je maximale flexibiliteit rondom je boeking? Dan kun je kiezen voor onze flexibele annuleringsverzekering (€49,-). Hiermee maak je ook automatisch gebruik van onze Corona Cashback garantie.

Bekijk hier onze annuleringsvoorwaarden.

Corona cashback garantie

Met de Corona Cashback garantie krijg je de volledige reissom teruggestort indien de reis niet kan doorgaan omwille van corona. Dit is het geval wanneer:

  • – Het skigebied gesloten is
  • – Er een reisverbod geldt op het moment van afreizen (code rood)
  • – Er een quarantaineverplichting geldt op het moment van afreizen (code oranje)

Je kunt er in dit geval voor kiezen om de reis kosteloos te verplaatsen of om de volledige reissom terug te laten storten.

  • 1. Je verplaatst jouw reis kosteloos naar een andere vertrekdatum of een later seizoen.
  • 2. Indien verplaatsen voor jou niet wenselijk is, krijg je de volledige reissom integraal teruggestort.

De eerste 200 boekingen maken aanspraak op een gratis Corona Cashback garantie. Boek je later? Dan kun je nog steeds gebruik maken van deze garantie door voor de annuleringsverzekering te kiezen.

Toch nog vragen?

Dit kan uiteraard. Stel je vragen via info@enterthesnow.com en we antwoorden je binnen 24 uur!